INTENSIU COS I MOVIMENT

Del 15 al 18 de juliol
De dilluns a dijous, de 17:30h a 20:30h

Pau Satre

140€
10% de descompte abans del 15 de juny.

General.

Objectiu

Tastar i descobrir diferents eïnes d’exploració per treballar l’instrument de l’ACTOR: el seu cos i el seu moviment. Dirigit a tota aquella persona interessada en submergir-se en un viatge interior cap a la seva consciència corporal, sensorial i técnica.

Continguts

  • Moviment lliure
  • Associacions lliures
  • Respiració, Veu i sons que ens habiten.
  • Treball de personatge i text a partir de sensacions i contexte.

Metodologia

Les classes estan pensades en dos temps: un per exercicis “técnics”, enfocats a descobrir com funciones les bases del cos quan estem a l’escenari (veu, moviment, articulació), per despertar la imaginació i utilitzar-la com a recurs expressiu i treballar la consciència corporal i sensorial.
La 
segona part està enfocada al joc del Teatre: jugar amb les paraules, crear personatges i explorar des de la màxima llibertat.

Pau Sastre

Pau Sastre

Actor i professor d’Interpretació. Llicenciat en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona (des de 2005) i al programa Tècnica Meisner des de 2008 amb Javier Galitó- Cava Interpretació amb Montse Esteve (2000) Interpretació amb Montse Esteve (2000). Workshops: Biomecànica Teatral amb Nikolaj Karpov i M. Smaevich; Grotowsky amb Sigmund Molick, deixeble de Grotowsky; Presència actoral amb Isabel Úbeda, de l’Odin Théâtre; Tribuana –ment, cos, veu- amb Tapa Sudana, assistent de Peter Brook; Dramatúrgia de l’espai amb Moreno Bernard. Màster en Coaching Executiu i Personal, Postgrau en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama i formació en Mindfulness, PNL i Psicologia.

En els 15 anys de carrera d’actor professional ha actuat en teatres com el Romea, la Beckett, el TNC, la Biblioteca de Catalunya o el Lliure, entre molts d’altres. També ha fet televisió, apareixent en sèries com La Riera, Kubala Moreno i Manchón, Golobica TV, Comptes o Malsons SL. Disposa d’una àmplia trajectòria com a docent, professió que ha compaginat amb la d’actor des dels seus inicis, especialment en l’aprenentatge de tècniques d’interpretació, i el treball d’escenes i de text. Pots consultar el seu CV complert a  www.pausastreactor.com.