COACHING PER A PARTICULARS I EMPRESES

Dins del nostre equip de professors comptem amb professionals del coachingEn el camp de l’Interpretació un coach pot tenir un paper fonamental en la nostra preparació com a actors/actrius i en el desenvolupament de les nostres capacitats innates per a interpretar. Ens pot fer veure aspectes de nosaltres mateixos que hem de millorar i també aprendre a distingir aquelles habilitats que podem potenciar i amb les que podem marcar la diferència.

Coaching per a actors/actrius

Si t’has de preparar un càsting, un monòleg o una prova important prova el nostre  coaching per a particulars.

Oferim aquest servei a actors i actrius que volen preparar-se un càsting, que volen entrenament individualitzat i específic, que busquen millorar en algun aspecte concret, que volen investigar sobre mancances i capacitats, o sobre els seus possibles registres; detectar límits i traspassar-los, o detectar punts forts i potenciar-los.

El coaching també està pensat per a aquells professionals que treballen de cara al públic i que necessiten prendre una major consciència de la seva manera d’expressar-se, de transmetre i d’arribar al receptor d’una manera òptima, amb seguretat i treient el màxim partit als recursos propis.

Coaching per a empreses

Si el que  vols és dotar el teu equip professional d’eines que li permetin descobrir la millor manera d’expressar-se i comunicar-se eficaçment  segons  el tipus d’interlocutor  t’oferim el servei de coaching per a empreses.

Les tècniques interpretatives que ensenyem a Actua!Studio són útils no només per al món de l‘Interpretació teatral i audiovisual, sinó també en molts altres camps on el coneixement de nosaltres mateixos, de la nostra forma d’expressar-nos, de comunicar-nos i d’interactuar amb el nostre interlocutor són aspectes imprescindibles per al nostre objectiu professional.

Per aquest motiu, oferim un curs dirigit a càrrecs directius i comercials d’empreses conscients de la necessitat d’evolució en la manera d’encarar les relacions laborals i humanes, cap a un millor coneixement i personalització del target al qual volem dirigir-nos.