Xavier Mercadé
Xavi Mercadé

Direcció i Coordinació

Veure biografía

Actor i Pedagog Teatral. Llicenciat en Psicopedagogia, Màster universitari en estudis avançats de teatre (Treball de fi de màster: “La pedagogía teatral en el desenvolupament emocional i psicològic de l’adolescent”), especialitat en direcció escènica. Diplomat en Magisteri d’Educacio Primària. Format pedagogia teatral amb l’actriu Sílvia Escuder.Format en Interpretació amb l’actor Pep Vila. Format veu i dicció amb Marta Montiel. Format en pedagogía teatral amb Cristina Gámiz. Llicenciat en psicopedagogia i Diplomat en Magisteri. Professor d’Interpretació teatral a la Universitat Internacional de Catalunya.
Cofundador de la productora teatral “La Gàrgola” on hi treballa com actor. Ha estat actor principal a “El Brindis”, sota la direcció de Cristina Cervià. Actor principal a “Ferides”, sota la direcció de Nuria Florensa i Ricard Martí; i actor protagonista a “Kalumba”, sota la direcció de Yago Alonso.
Com a pedagog teatral, dona sessions de formació en instituts i escoles de Catalunya. També és codirector i coordinador pedagògic de l’àrea d’interpretació d’Scennic (curs intensiu d’arts escèniques), i realitza classes d’iniciació al teatre a la Universitat Internacional de Catalunya.
Com a pedagog teatral, ha dirigit l’obra de “L’enemic del poble” de Henrick Ibsen, “El malalt imaginari” de Moliere, “Arsènic per compassió” de Frank Capra, “El sopar dels idiotes” de Francis Veber i “Art” de Yasmina Reza. També ha fet la direcció i dramatúrgia de “Vadeteatre”, amb alumnes d’interpretació de l’escola de teatre Artur Iscla. Ha dirigit diverses obres amb adolescents i ha escrit i dirigit diversos musicals on hi han participat més de 700 persones: “Show time”, “Canta contes”, “Clown”, “6 monedes de plata” i “Somni”

A Actua!Studio s’encarrega de la direcció i la coordinació d’estudis de les diferents seccions formatives de l’Escola.

ElisabetAssensBN
Elisabet Assens

Cap d’estudis

Veure biografía

Actriu, docència i càstings. Postgraduada en Projectes Pedagògics i Escènics per l’Institut del Teatre, va iniciar la seva formació com a actriu a l’IT de Vic. Posteriorment es va formar en teatre amb Luana Laubeski, tècnica i entrenament actoral amb Fernando Piernas i Javier Daulte, intepretació per a cinema/TV amb Joaquím Oristrell i Esteve Rovira, CEM (gestió emocional i programació mental) amb Nuria Abad i Huang Danwei, Commedia dell’Arte i màscara amb Felipe Cabezas i Víctor Zegarra, Gestalt amb Mercedes Bolivar, consciència corporal amb Ivan Andrade, entre d’altres. Va estudiar també llenguatge musical i veu al Taller de Músics de Barcelona, i Subtitulació i Doblatge a l’ESCAC-UVic.
Com a actriu, en cine/TV ha protagonitzat el llargmetratge Lo que queda de vida (seleccionat al Festival de Cinema Global de la República Dominicana), curtmetratges com Excemption (nominat a l’Almería Western Film Festival) o Lights (premi al millor curtmetratge al Festival Art With Impact de San Francisco i seleccionat al Filmets Film Festival), i ha participat en sèries com Com si fos ahir (TV3), Los Herederos de la Tierra (Netflix), Postkarten (XTVL) o Emerson (youtube). En teatre va girar durant 3 anys amb la cia. The Golden Hat Theatre Company, i en cartellera ha participat en obres como Baño de DamasDevorah Cabaret ShowLa Edad de la CiruelaAlfredo Sea Session, Observada o Deseo.
En càstings de ficció, ha sigut ajudant de Cristina Campos El Crac (Joel Joan i Hèctor Claramunt), Muse (Jaume Balagueró), Los Herederos de la Tierra (Jordi Frades), i d’Anna Gonzàlez Bienvenidos a Edén (Netflix), Bird Box Barcelona (Hermanos Pastor), Alumbramiento (Pau Teixidor) o Disco, Ibiza, Locomia (Kike Maillo), i ha estat directora de càsting dels llargmetratges El Secreto del Corazón (Terenci Coromines) i L’home dels Nassos (Abigail Schaaff).

Foto web Joana
Joana Burzón

Audiovisual i Atenció a l’alumne

Veure biografía

Productora i graduada en Comunicació Audiovisual. La seva experiència professional ha anat de la mà amb la seva passió per les arts escèniques. Ha planificat i organitzat els actes de la Fundació del Teatre Romea. També s’ha encarregat de la producció dins l’agència de publicitat Publispec, encarregada del màrqueting i comunicació del grup Focus. Formada en community manegement, és responsable de dinamitzar i gestionar les diferents xarxes socials, així com la producció, processament, edició i muntatge de tot el material audiovisual generat per l’acadèmia.

image0-e1690281304146-blackwhite
Carla Vilardell

Atenció a l’alumne

Veure biografía

Graduada en Lingüística, Màster en Estudis de Gènere i integradora social. La seva experiència professional sempre ha estat relacionada amb l’atenció al públic, el servei a les persones i l’administració. Ha compaginat aquesta trajectòria professional amb la participació en col·lectius feministes i en la formació continuada dins l’àmbit social. Ha participat com a ponent al IV Simposium Internacional de L’Associació d’Estudis del Discurs i Societat, dins de l’àmbit de Gènere i Comunicació, i ha realitzat formacions sobre feminisme a diferents empreses. També, durant els seus estudis superiors va impulsar, amb altres companyes, un programa de ràdio basat en efemèrides culturals, polítiques i socials.

Mai Rojas
Mai Rojas

Professor de Teatre Físic i Mim

Veure biografía

Actor i director de teatre físic, és llicenciat en Interpretació Textual i en Teatre Físic i Mim. Ha treballat per: Brecha, Giratablas, l’Skene, Theatre d’L’Ange Fo,entre d’altres. Ha realitzat tallers a Costa Rica, Puerto Rico i Anglatera entre d’altres paisos. Treballa al Cirque du Soleil i al 2013 va crear la seva pròpia companyia Los Escultores del Aire, amb la que en la actualitat està duent a terme gires tant per Europa com pel continent americà, presentant els espectacles La Leyenda del Fauno y el Viaje y Tuberías.

Nuria Abad
Nuria Abad

Professora d’Interpretació i Coach d’actors

Veure biografía

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte Forer, Una nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, Friends, El Mausoleu, Deu Negrets, Acció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.

Oriol Castro-Herero
Oriol Castro

Professor d’Interpretació i de Teatre en anglès

Veure biografía

Actor, guionista i professor d’interpretació. Des que era adolescent s’ha format en interpretació, mentre més tard cursava el grau d’Estudis Anglesos a la UB i un màster en Guió de Ficció a l’ECIB. El seu entrenament actoral inclou formació dramàtica a l’escola Eòlia, així com cursos amb Mel Churcher, Luci Lenox i Bojan Ivic. Ha treballat com a realitzador de diversos spots de disseminació per l’EIT Health i el Parlament Europeu, i ha dirigit videoclips per artistes nacionals i internacionals. Va ser  director i actor del grup de teatre de la UB, i ha actuat en projectes teatrals estrenats al Sant Andreu Teatre, La Seca Espai Brossa i la Sala Fènix. En cinema, té experiència com a actor i cap de producció, i ha escrit i dirigit dues pel·lícules: “Minnesota” i “ring of a man called sheshonq”.

Paca Portillo
Paca Portillo

Professora de Dansa

Veure biografía

Ballarina i coreògrafa professional, formada en diferents estils de ball com el clàssic, el hip-hop, flamenc, els balls de saló i el contemporani, porta donant classes des de 1992 a nombroses escoles, companyies de ball, orquestres i teatres. Coreògrafa i ballarina de grans esdeveniments i convencions per a la Volkswagen, Oraldine i Expozaragoza. Ha Realitzat treballs coreogràfics per a l’obra de teatre “Ex” dirigida per Abel Folk, per a Televisió de Catalunya, per la companyia de teatreKaddish. Co-coreògrafa i ballarina en els dos últims anys 2011 i 2012 del trofeu “Joan Gamper”.

IMG_2507-blackwhite
Rubén Pérez

Professor de FOL

Veure biografía

Graduat en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona, anteriorment s’havia format en Interpretació al Col•legi de Teatre de Barcelona. També es va postgraduat en Actuació amb la companyia La Perla 29 i ha realitzat diferents cursos i tallers al llarg de la seva trajectòria.
Va debutar com a professional amb la companyia Males Companyies amb l’espectacle En Alta Mar sota la direcció d’Alberto Diaz i amb La Perla 29 a l’espectacle Tonio, el poeta, dirigit per Oriol Broggi.
També ha participat com a actor als projectes es La tempesta i Heroïs, dirigides per Marc Angelet; La visita de la vella dama, O ya no entiendo lo que està pasando o ya no pasa lo que estabaentendiendo al Festival TNT, les dues dirigides per Jorge Picó; i als projectes Com si mitja taronja gegant se m’estigués pixant a sobre i La festa de les cadires, dirigides per Roger Torns. Va continuar treballant durant set anys a la companyia Teatre del Repartidor participant en els espectacles Bodas de sangre, La dama boba, Fuenteovejuna, La celestina, El lazarillo de Tormes, dirigits per Pepa Calvo.
També va participar com a actor protagonista a la pel•lícula PaleFace (Rostre Pàl•lid), sota la direcció d’Arnau Segarra Braunstein, produïda per Les Films d’Ottokar.
L’any 2018 va passar a formar part de la companyia Els Joglars, iniciant la seva trajectòria a la companyia amb l’espectacle SeñorRuiseñor, dirigit de Ramón Fontserè, espectacle coproduït pel Centro Dramático Nacional (CDN) i el Teatro Calderón de Valladolid que va girar pel circuit nacional durant fins a finals del 2021 i fent temporada als Teatros del Canal.
Com a autor, ha desenvolupat els projectes La Costa, Contraindicaciones para no echar a perder una lechuga iceberg, En Europa siemprellueve; i, com a director hi destaquen els projectes YesBut So Whatde David Mamet i SieteSegundosde Falk Richter (In GodWe Trust), Sala Mirador, Madrid, 2022.
Pel que fa a la seva carrera com a pedagog, ha participat des del 2010 en les iniciatives dels projectes Lazzigags, El Corifeu, Ludoteca PELL i al Patronat de Cornellà.

A Actua!Studio és professora de l’assignatura FOL (Formació i Orientació Laboral)

Pau Sastre
Pau Sastre

Professor d’Interpretació

Veure biografía

Actor i professor d’Interpretació. Llicenciat en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona (des de 2005) i al programa Tècnica Meisner des de 2008 amb Javier Galitó- Cava Interpretació amb Montse Esteve (2000) Interpretació amb Montse Esteve (2000). Workshops: Biomecànica Teatral amb Nikolaj Karpov i M. Smaevich; Grotowsky amb Sigmund Molick, deixeble de Grotowsky; Presència actoral amb Isabel Úbeda, de l’Odin Théâtre; Tribuana –ment, cos, veu- amb Tapa Sudana, assistent de Peter Brook; Dramatúrgia de l’espai amb Moreno Bernard. Màster en Coaching Executiu i Personal, Postgrau en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama i formació en Mindfulness, PNL i Psicologia.

En els 15 anys de carrera d’actor professional ha actuat en teatres com el Romea, la Beckett, el TNC, la Biblioteca de Catalunya o el Lliure, entre molts d’altres. També ha fet televisió, apareixent en sèries com La Riera, Kubala Moreno i Manchón, Golobica TV, Comptes o Malsons SL. Disposa d’una àmplia trajectòria com a docent, professió que ha compaginat amb la d’actor des dels seus inicis, especialment en l’aprenentatge de tècniques d’interpretació, i el treball d’escenes i de text. Pots consultar el seu CV complert a  www.pausastreactor.com.

Laura Porta
Laura Porta

Professora d’Interpretació

Veure biografía

Actriu i professora d’Interpretació. Graduada en Comunicació Audiovisual (Universiat Autònoma de Barcelona) i en Interpretació (Col·legi de Teatre), complementa la seva formació amb docents com Llàtzer García, Ferran Utzet, Iván Morales o José Sanchís Sinisterra. Crea la cia. La Virtuosa, guanyadora del Premi Popular de la Mostra de Teatre de Barcelona, amb “Catalunya triomfant o el rellotge sense agulles” (2015). Desde 2016 participa com actriu i dramaturga en el laboratori de creació escènica Peripècies, liderat per Sergi Belbel a la Sala Beckett, i amb el que ha estrenat “Fantasmes”(2017), “IF-FI”(2018) i “Por”(2019). En teatre l’hem pogut veure també a “Llançament” , “3 Lo(r)cas” o “Gusstafson R60”. Recentment ha aparegut a la serie “Les de l’hòquei” (TV3) i protagonitzat la sitcom “Bany compartit” (TVE). A l’Escola és professora del curs Interpretació Grans de la secció Actua! Joves.

Raquel Jezequel
Raquel Jezequel

Professora de Cant

Veure biografía

Actriu, cantant i ballarina. Actualment, cursa el Grau Universitari de Logopèdia a la Universitat Oberta de Catalunya i la formació en psicologia Gestalt de Barcelona. Llicenciada al Recorregut de Teatre Musical per l’Escola Aules (2019), al grau intensiu de Teatre Musical a l’escola London School of Musical Theatre (2015) i al Grau de Pre-Musical a l’Escola Coco Comín (2013).
Va estudiar solfeig, harmonia i piano al Taller de Músics de Barcelona i compta amb titulació oficial al mètode Estill Voice Craft (nivell 1 i 2) i graus superiors d’ABRSM.
Entre els seus treballs més recents, destaquen Broadway al Liceu concert dirigit per Manu Guix i Àngel Llàcer (2021), el projecte propi de Tribut a Michael Jackson WHO IS IT (2021), l’espectacle musical Desde mi ventana (2021), el musical La Tienda de los Horrores al teatre Coliseum sota la direcció d’Àngel Llàcer i Manu Guix, i altres musicals com Rent, Broadway a Capella o Carrie (2018) on va interpretar el personatge protagonista.
Actualment, combina la formació curricular amb el treball docent.

Anabel_Riquelme--blackwhite
Anabel Riquelme

Professora d’Interpretació

Veure biografía

Actriu, dramaturga, directora i coach de creació.
Diplomatura en art dramatic. Es va especialitzar en els procesos de creació escènica a amb el Poder de la vulnerabilitat amb Crecimiento Teatral. Ha participat com actriu en diferents montatges teatrals, La cola del paro, Femme (y no) Fatale, Me gusta, [Des]Encuentros (actualment en cartell en el Teatreneu) i Alma (en procès) de creació propia.
Es va formar amb mestres com la Blanca Portillo en el seminari El poder de la palabra, el Carmelo Gómez en La técnica del verso, el Javier Galitó-Cava en el programa de técnica Meisner, la Gracia Querejeta en aprofundir davant la cámara, l’Iván Morales en el seminari de Creació escènica grupal i l’Alejandra Jiménez-Cascón en la dramaturgia a través del actor en escena. En teatre ha dirigit l’obra Adulteros de Woody Allen i La cola del paro amb la cia. Strangers. Actriu en més de 20 montatges teatrals i es part de la cia. Antigua i Barbuda arquitectura de fira. En cinema es actriu en La visita dirigit per el Javier Garcia, 016 amb 3 premis i 5 seleccions nacionals, ¡Ni de coña! com actriu i guionista dirigit per l’Albert Brescó, va participar en la sèrie de televisió Piezas dirigit pel Pol Mallafré (Mockudramas). L’últim treball en el curtmetratge Estaba Cantado va obtenir 4 premis i 46 nominacions internacionals.
Docent en investigació del personatge, iniciació al teatre i acompanyament en procesos de creació col.lectius i individuals.

Oscar Boix
Oscar Boix

Professor d’Interpretació

Veure biografía

Actor i professor especialitzat en improvisació i desinhibició. Amb àmplia experiència al teatre, va estudiar direcció, escenografia i interpretació. Es especialista en el treball d’alliberament emocional i concretament en la por al ridícul, el pànic escènic i la vergonya. El seu últim treball ha estat el curtmetratge Time lapse, guanyador del Premi Jameson a la Mejor Película de Triple Destilación de la XIV edició de JamesonNotodofilmfest. Ha col·laborat amb Comediants a L’ arbre de la memoria i Dimonis; amb La Cubana: a Un día a l’ Opera” (actor col.laborador). Ha participat a la sèrie El Crack de TV3 (segona temporada) Ha dirigit els següents espectacles infantils amb la companyia Mots de Fusta, amb la Companyia Bate Rosa a ” L’ artesà Dels planetes“, que va quedar finalista Premis Mutis de teatre, secció juvenil. Ha participat com a actor a Clara i Soulman, finalista als Premis del Siges Terror Film Festival. Properament: actor a la película El año de la plaga de Carlos Martín Herrera que s’estrena l’estiu de 2018. També ha participat com a improvisador a Match, dins el festival d’improvisació de Granada. Recentment ha participat com a actor a les següents obres de teatre: Pentateatre Volum 3, Emociones i Verónica. Com a actor-cantant ha participat a Sweeney Todd de la Cía Maisomtots, que va guanyar el Premi Guineueta 2004 a millor espectacle musical. Per últim, també és actor de publicitat, recentmenlt ha participat en anuncis de Wing Italia i Aquarius.

Yone-Marti-1-blackwhite
Yone Martí

Professora d’Interpretació 

Veure biografía

Actriu formada en interpretació professional per a teatre, cinema i TV, ha participat com a actriu en diferents curtmetratges, vídeo-art i vídeo-performance per a diferents festivals o exposicions com Sitges Terrorific Film Fest o Videoarte a la fresca. També a format part de diferents performances internacionals amb col·lectius artístics com LeVirage o The Imagynary Beings, teatre gestual dirigit per Mai Rojas. A Actua! studio és professora del grup de Petits i Joves d’Actua! Joves, Stages i Casals d’Estiu, així com cursos intensius d’interpretació davant la càmera, que porta impartint des d’els inicis de creació de l’Escola.

Christian-Avilés-2021_1-blackwhite
Christian Avilés

Professor de Interpretación

Veure biografía

Inicialment es forma com a actor en l’estudi de Nancy Tuñón i posteriorment amb diversos professionals del sector, com Javier Galitó-Cava, amb qui estudia tècnica Meisner. Després d’intervenir en diverses sèries de TV i en nombrosos curtmetratges, l’any 2009 inicia un llarg camí amb la companyia Entropel, on no només treballa com a actor, sinó també com a dramaturg de diverses peces teatrals. Paral·lelament, es forma com a muntador de vídeo i realitza diversos cursos de guió i dramatúrgia. En l’actualitat treballa com a actor en diverses produccions independents i com a director, guionista i muntador freelance, realitzant vídeos per a grans empreses, comercials, videoclips i curtmetratges, els quals avui dia sumen més de 100 seleccions i més de 20 premis en reconeguts festivals internacionals, com el Notodofilmfest, el Très Court International Film Festival o el Seoul International Film Festival.

 

bc7571ab-33d2-42d5-a211-5185af48298a
Xavier Pàmies

Professor d’Interpretació

Veure biografía

Actor, director, productor i docent. Graduat en Investigació Privada per la UB i format en Art Dramàtic a l’Estudi Nancy Tuñón i en Dansa a les escoles Àrea i Tragantdansa. Complementa la seva formació amb Pablo Messiez, Clara Segura, Javier Daulte, Christophe Marchand, Tomeu Vergés, Jordi Casanovas, Daniela De Vecchi, Mauro Barahona i Anna Hierro, entre d’altres, i en dramatúrgia, amb Victoria Szpunberg i Jordi Prat a l’Obrador de la Sala Beckett. És autor i director de les peces, Uno de los grandes i En John i la caixa de música. Cofundador de La Trama Produccions, on realitza tasques de creació, producció, direcció i comunicació des del 2011.

En televisió, destacar els seus treballs a L’enigma VerdaguerJo, el desconegutCentro medico, Tu i jo i tots els animals del boscUna flama al cor, el molt premiat Por la mañana i a les sèries La RieraInfidelsLa Via Augusta i El cor de la ciutat. En cinema i ficció, destacar els seus darrers treballs a Paraíso (Movistar), Hache i El Inocente (Netflix), als films Vulcania, de José Skaf, Messi, d’Alex de la Iglesia, Tú y yo, de Kike Maíllo, i properament Un novio para mi madre de Laura Mañá (Amazon), així com la participació en nombrosos curtmetratges, destacant el molt premiat El andar del borracho de Pol Armengol.

En teatre i dansa, ha treballat al costat de Marc Rosich, Carles Mallol, Antonio Calvo, Marc Angelet, Daniela De Vecchi (LAminimAL), Roger Ribó (Espai en construcció), Loredana Volpe, Sergi Belbel, Mauro Barahona i Anna Hierro, entre d’altres. Recentment a Vernissatge, de Václav Havel amb direcció de Marilia Samper i ASAP de Marc Rosich. Forma part de la Cia. La Salamandra, participant a Ànsia, de Sarah Kane, com a actor i assistent. Ha treballat en la direcció de 28 diesAmores minúsculos al Club CapitolHamlet_Segismundo (moviment), i co-dirigit El nino, d’Irene Petra Zani (Residència Premi Born 2020).

Marina-blackwhite
Marina Iranzo

Professora d’Interpretació

Veure biografía

Graduada en el grau superior de tecniques teatrals, amb una àmplia trajectòria com a voluntària en el camp de l’art escènic i el lleure. Amb una experiència de sis anys com a monitora en diverses institucions del lleure, destaca la seva contribució al Sants Teatre del centre, on ha guiat l’adaptació i direcció de l’obra dels Pastorets. Com a cofundadora de la companyia 6 per 4, va ser part de la creació de l’obra Es(tancats).  A més, participa en el tunel del terror del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. La música també ha tingut un paper significatiu en la seva vida, formant part actualment del grup vocal femení N’clau vocal i havent rebut lliçons de cant de la Paula Sanchez Valverde.

MariaVillarejo-LAFARANDULA-2-1-blackwhite
María Villarejo

Professora d’Interpretació

Veure biografía

Actriu, cantant i ballarina. Graduada en Interpretació dins l’itinerari de musical a l’ESAD de l’Institut del Teatre de Barcelona i la Psicologia a la UB. També s’ha format en interpretació, veu i cos a Nancy Tuñón; Laura Jou i Eva Gris. La seva formació abraça el cant (principalment musical; però també líric i modern), ball (contemporani, clàssic i jazz), circ (teles aèries) i Teatre immersiu i sensorial. En l’àmbit professional ha treballat a la sèrie de Movistar+ Matar el pare i a les quatre temporades de la sèrie Oh my goig! de BTV. En teatre ha interpretat Adela a La casa de Bernarda Alba (Sala Ars, 2021), La Prima a Almisdaé (Festival Mutis, 2020), Anna a La Rebel·lia Possible (Sala Muntaner, 2017) i Julieta a Més enllà de Verona (Sala Porta 4, 2017). Anteriorment, ha format part durant tres anys de la companyia Magatzem d’Ars, actuant en diverses obres infantils i juvenils representades a diferents teatres de Barcelona i/o portades de gira per Espanya: Blancaneus (2014), La Sirenita (2014), El Mago d’Oz (2015), El llibre de la selva (2015), Oliver Twist (2015), La casa de Bernarda Alba (2015)… entre d’altres.
La seva experiència professional també inclou la docència: és monitora de teatre i lleure per a nens i joves des de fa tres anys.