Missió

 L’Escola d’Interpretació Actua!Studio és un projecte que neix de l’entusiasme, la il·lusió i la passió pel teatre, la cultura i l’art en general. Tot l’equip directiu, tècnic i de professors està constituït per a persones ben formades i amb una àmplia experiència professional que compartim un objectiu comú: transmetre els nostres coneixements i la nostra passió per la Interpretació a tots els alumnes petits, joves i adults, disposats a aprendre, ja sigui per formar-se com a actors/actrius professionals com per senzillament gaudir amb una activitat que ens emplena i ens fa conèixer-nos una mica més a nosaltres mateixos, ens posa a prova i ens demostra el que som capaços de fer, de sentir i d’expressar.

Valors

A Actua!Studio considerem que és imprescindible tenir clars els valors fonamentals a partir dels quals construir aquest magnífic projecte artístic i educatiu. Així, aquests valors són els nostres punts cardinals i impregnen tot allò que fem; tenint-los sempre presents i assegurant-nos que la formació que oferim té el sentit que li volem donar.

ENTREGA

Oferim tot el que tenim en tot el que fem. Posem a disponibilitat dels nostres alumnes tots els nostres recursos professionals i personals, acadèmics o tècnics, per assegurar-nos que oferim una formació acadèmica del millor nivell. Donem totes les facilitats perquè els alumnes puguin assolir els seus objectius amb la formació que han escollit, siguin quins siguin.

PASSIÓ

El nostre mètode d’ensenyament té una cosa que el distingeix i que li dóna autenticitat: neix de l‘amor per la Interpretació. Treballem des de la il·lusió i entusiasme que només podem sentir quan estem fent realment allò que ens agrada i que ens fa sentir realitzats.

ESFORÇ

Sabem que no només n’hi ha prou amb tenir talent per tal d’assolir un objectiu, sinó que cal dedicar-hi treball, disciplina, temps i perseverança. L’èxit és el resultat d’un 90% de transpiració i un 10% d’inspiració. És per això que els nostres cursos es troben impregnats d’un esperit d’esforç i superació a través del treball dur i ben estructurat.

COMPROMÍS

Comprometre’s significa acceptar i assumir la responsabilitat d’una cosa o d’un acte concret. Tenim molt clar que a partir del moment en què una persona decideix formar part de la nostra escola i, per tant, d’esdevenir alumne nostre nosaltres passem a tenir una responsabilitat i un deure: que aquesta persona trobi l’aprenentatge que ha vingut a buscar.