TEATRE  MUSICAL

Aquest curs de teatre musical va dirigit a alumnes que vulguin treballar i millorar en els diferents àmbits que comprèn el teatre musical: el cant, la dansa i l’interpretació.

A través del treball de cançons individuals i col·lectives, l’alumne anirà adquirint seguretat i habilitat en la interpretació musical. Un cop treballada cada cançó a nivell vocal, l’escenificarem amb la corresponent coreografia, fins a crear peces musicals ben treballades a tots els nivells.

Nivell general

Curs va dirigit a alumnes que vulguin començar a treballar o millorar en els diferents àmbits que comprèn el teatre musical: el cant, la dansa i l’interpretació.

De novembre a juny, dilluns de 19.30h a 21.30h

Òscar Mas Gran

Consulta els nostres preus a aquí

12 places

Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.

Continguts

  • La veu pròpia com a recurs expressiu de primer ordre.
  • L’ús saludable de la veu cantada; exercicis per aprendre a fer servir la veu cantada d’una manera segura.
  • La creativitat; improvisacions sobre una base harmònica donada.
  • Interpretació musical; fraseig, estil.
  • Dansa; ritme, expressió corporal, coreografia i improvisació.
  • El cantant-actor; personatges, escenes, força i emoció a l’escenari.

Òscar Mas Gran

Òscar Mas

Actor i cantant de llarga trajectòria, debuta professionalment com a cantant l’any 1976. Paral·lelament, inicia la seva carrera com a actor. Ha participat a Mar i Cel, de Dagoll Dagom, en el paper d’Osman; per aquest personatge va ser nominat com a millor actor de repartiment en els premis de la Associació d’actors i Directors de Catalunya el 1989. En cinema ha participat, entre d’altres, en les següents pel·lícules: La Plaça del DiamantAsalto al Banco Central,Bar-Cel-OnaNunca estás en casa,Un único deseo. També ha intervingut en diversos espais i sèries de TVE i TV3. En la seva trajectòria teatral, destaquen Mar i CelFlor de NitLa Flauta Màgica Cançó d’Amor i de Guerra (Gran Teatre del Liceu)d’entre més de 30 actuacions en obres representades al Teatre Lliure, Teatre Romea, el Teatre Condal i al Teatre Gaudí. “El teatre és amor per la tècnica, per la precisió, per la recerca constant de l’excel·lència. Això vol dir amor pel públic. La docència m’ha permès participar en l’intercanvi generacional d’aquests valors.”