INTENSIU ACTING CAMERA

APRÈN ELS ASPECTES BÀSICS DE L’INTERPRETACIÓ AUDIOVISUAL

Del 8 a l’11 de juliol
De dilluns a dijous, de 17:30h a 20:30h

Nuria Abad

145€
10%  de descompte abans del 15 de juny

Nivell inicial

Dirigit a alumnes/as que vuluguin experimentar per primera vegada la interpretació davant la càmera

Màxim 10 places.

Les places s’assignaran per a ordre d’inscripció.

Descripció del curs

En aquest curs intensiu d’interpretació davant la càmera ens aproparem a la interpretació de l’actor/actriu per al cinema i la televisió, i aprendrem les tècniques bàsiques del llenguatge cinematogràfic, des del descobriment del propi actor/actriu i la seva persona davant la càmera.

Començarem a veure’ns i a experimentar de forma natural en un medi que conté les seves pròpies regles. No cal tenir un altre tipus d’experiència prèvia en Interpretació, només curiositat i ganes d’investigar.

Objectius

  • Descobrir davant la càmeraTrobar l’estat relaxat davant de la càmeraLa “no acció”
  • Incorporar la mirada i l’escolta del llenguatge cinematogràfic. Direcció de la mirada. Visualització
  • Aproximació als plans més habituals en un rodatge i domini de marques. Teoria plans bàsics
  • Prendre consciència del raccord físic i emocional. Moviment de l’actor/actriu al set de rodatge

Nuria Abad

Nuria Abad

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte ForerUna nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, FriendsEl MausoleuDeu NegretsAcció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coachd’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.