INICIACIÓ CAMERA

Aquest curs consisteix en una formació breu i concentrada per actors/actrius, comunicadors/es, i per a tot aquell que estigui interessat a adquirir naturalitat i credibilitat davant una càmera, i adquirir les eines principals de la interpretació audiovisual, ja sigui a través del cinema , de la publicitat, o en qualsevol altre àmbit en el qual comunicar de forma eficaç sigui imprescindible (conferències, xerrades públiques, etc.).

 

INICIACIÓ CAMERA és un recopilatori dels exercicis més bàsics i essencials que conté aquesta formació en interpretació davant la càmera, i té com a objectiu que l’alumne/a adquireixi les principals nocions de la comunicació i interpretació en l’àmbit audiovisual, que prengui consciència del que ens passa quan ens posen una càmera davant i que descobreixi , mitjançant exercicis específics, com recuperar la naturalitat i autenticitat pròpies i potenciar aquestes qualitats perquè li siguin favorables a l’hora de comunicar-se.

D’abril a juny, dimarts 19:30 a 21:30

Nivell inicial

Dirigit a tots/es aquells/es que vulguin adquirir les eines principals per aprendre a comunicar a través de la interpretació audiovisual.

Nuria Abad

Consulta el preu aquí

10 places

Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.

Continguts

Treballarem l’actuació sempre des de nosaltres mateixos, des d’allò que ens fa únics/es. Els exercicis i improvisacions estan dissenyats per a la presa de consciència del nostre llenguatge comunicatiu, la incorporació d’eines tècniques on recolzar-nos, la millora de la percepció, la precisió en l’expressió de les diferents emocions, i per a potenciar la intencionalitat en l’acte comunicatiu.

 

  • Neutralitat i desinhibició davant la càmera
  • Gestualitat i manerismes propis
  • La mirada
  • l’escolta
  • L’emoció davant la càmera
  • El monòleg

Nuria Abad

Nuria Abad
Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte ForerUna nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, FriendsEl MausoleuDeu NegretsAcció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.