Actua! Intensius – TÈCNICA TXEKHOV

LA TÈCNICA INTERPRETATIVA DE MICHAEL TXECHOV

Cap de setmana 16 i 17 de setembre

De 10h a 15h (10h)

Núria Badia

Preu general: 120€

Preu alumnes Actua!: 108€

Descripció del curs

Monogràfic dirigit a alumnes avançats d´interpretació, direcció o dramatúrgia i a professionals de l’escena.

 

Objectius del curs

Aprendre la tècnica de Txechov a través d’exercicis pràctics que permetin a l’alumne incorporar nous recursos tècnics interpretatius.

 

Contingut

Michael Txèkhov primer actor del Teatre d´Art de Moscou i nebot d´Anton Thèhkov, va traspassar els límits de la interpretació naturalista proposada pel seu mestre i director Constantin Stanislavski provocant així un gran salt qualitatiu en el treball de la imaginació a escena. La seva tècnica és extremadament simple i eficaç, integradora i generosa; creada perquè l’actor/actriu pugui gaudir a escena al mateix temps que el públic tingui una experiència transformadora inqüestionable.

Núria Badia

NÚRIA BADIA

Formada en Dramatúrgia a l´Institut del Teatre de Barcelona i al Estudio Juan Carlos Corazza de Madrid. Posteriorment amb mestres de la talla de Cicely Berry (RSC), Anrea Haring (mètode Linklater) Susana Nikolic o Graham Dixon (Michael Txèkhov London). Entre Barcelona i Madrid ha format i entrenat a vàries generacions d´actors i actrius. Ha estat professora a la Nancy Tuñón, el col.legi del Teatre i a Claudia Fres o Cuarta Pared en Madrid. Actualment imparteix cursos i monogràfics de la Tècnica Txèchov i de la seva relació amb la Veu i el Text per tot l´Estat.