Actua! Intensius – MODERN METHOD ACTING

DESENVOLUPA LA TEVA CAPACITAT NATURAL PER A INTERPRETAR

Dimecres 29  novembre de 19:30h a 22h

Dimcres 13 desembre de 19:00h a 22h

Dimcres 20 desembre de 19h a 21:30h

8 hores

Boyan Ivic

Preu general: 90€

Preu alumnes Actua!: 81€

Descripció del curs

El Modern Method Acting és un mètode basat en els ensenyaments de la prestigiosa actriu i professora Stella Adler, que planteja la interpretació no únicament com un acte amè i revelador, sinó altament eficaç; no es basa en el talent o en la inspiració, sinó en la nostra capacitat natural per a interpretar.

 

Objectius del curs

El MMA ofereix una tècnica útil dissenyada per ser immediatament posada en pràctica. El curs està orientat a actors i actrius amb formació en interpretació, que busquin eines noves, entrenament, reciclatge. També a tots aquells que busquen aprendre eines interpretatives d’una forma sintètica i pràctica.

 

Contingut

Les actituts humanes bàsiques com a vehicles de comunicació.

Consciència de l’alumne sobre si mateix com a mecanisme interpretatiu.

La memòria muscular i les seves connexions amb les respostes emocionals.

L’home actor; l’ésser humà en la vida quotidiana està envoltat d’elements, i aquests elements són els mateixos que serveixen per crear la ficció.

L’espai interpretatiu i la seva conquesta; creació i suggestió necessàries per a la perfecta percepció d’un acte audiovisual.

Interpretar és entendre; la naturalitat no és un resultat, és una condició.

Les prioritats professionals d’un actor contemporani.

L’eneagrama com a eina de creació de personatges.

Boyan Ivic

Foto Boyan Ivic
Llicenciat en Art Dramàtic i en Filosofia, es dedica professionalment a la direcció  d’actors impartint tallers d’interpretació a tot el món i com coach d’actors per a diferents pel·lícules. També ha participat com a actor en més de deu llargmetratges, nombroses obres de teatre i en sèries de televisió com La Riera o Aida. Professor de la Formació Professional d’Actua!Studio, ofereix cursos i tallers arreu d’Europa i per Amèrica Llatina.