Actua! Intensius – MÈTODE LINKLATER

ALLIBERA LA TEVA VEU NATURAL

Cap de setmana 2 i 3 de desembre

Dissabter: 10h a 14h i 15h 18h

Diumenge: 10h a 15h

12 hores

Alyssa Ciccarello

Preu general: 180€

Preu alumnes Actua!: 162€

Descripció del curs

Desperta una relació sensorial amb la teva veu, treballant amb exercicis dissenyats per a connectar lliurement el cos, la imaginació i la veu.

 

Objectiu del curs

L’objectiu final del treball és aclarir tensions i bloquejos que inhibeixen la veu parlada, perquè es posi en contacte directe amb els impulsos emocionals, deixant l’intel·lecte dirigir la veu però no restringir-la.

 

Contingut

Utilitzant la poesia i el joc, explorarem els fonaments de l’entrenament de la veu de Kristin Linklater, Freeing the Natural Voice, enfocat sobretot en l’alliberament de la respiració i en la connexió amb els impulsos.

La progressió d’exercicis és una estructura elegant que et servirà per conèixer i expandir la veu i alhora com escalfament útil per a cada dia.
Un cop alliberada, la veu es converteix en el pont entre el món intern del pensament / l’emoció i el món extern dels que t’escolten: així sentim la persona enlloc de la seva veu.

Aquest curs està pensat tant per a actors i actrius com per a qualsevol que vulgui treballar amb la seva pròpia veu.

Alyssa Ciccarello

LINKLATER (1)

Professora oficial de Mètode Linklater. Llicenciada en Art Dramàtic per Tisch School of the Arts, New York University. A Estats Units, va ser directora del departament de Voice & Speech (Veu i Expressió) en Maggie Flanigan Studio a Nova York, així com professora a Actors Studio Drama School, Experimental Theatre Wing de New York University i Fordham University entre altres. A Europa ha estat professora visitants en Kadir Has Üniversitesi a Istanbul i Institut del Teatre a Barcelona. En les seves classes particulars ha treballat amb professionals de tot tipus de disciplines, des d’actors de Broadway com Norm Lewis (Porgy & Bess, El Fantasma de l’Òpera) fins executius del món empresarial.