Actua! Intensius – EL CÀSTING

EL CÀSTING PER A L’ACTOR DE CINEMA I TELEVISIÓ

Consulta’ns properes dates a hola@actuastudio.com

Laya Martí

Consulta’ns el preu a hola@actuastudio.com

Descripció del curs

Curs intensiu d’interpretació, a partir d’escenes de pel·lícules i sèries de televisió.

 

Objectius del curs

Proporcionar a l’alumne els recursos necessaris i més importants per ésser capaç d’encarar amb seguretat un càsting per a una sèrie televisiva o bé per a una pel·lícula.

 

Contingut

Exercicis pràctics a partir d’escenes de sèries televisives o pel·lícules.  Una vegada treballades les escenes es donaran eines i tècniques individuals per al plantejament d’aquesta mateixa escena en cinema, televisió i càsting. Aquest curs va dirigit a actors amb interès a millorar el seu coneixement i pràctica en la interpretació al món audiovisual.

Laya Martí
Laya-Marti-ALH

Actriu de formació, ha treballat en cinema, televisió i teatre dins i fora d’Espanya. En cinema ha treballat amb directors com Pedro Almodóvar (Los amants pasajeros) o Bigas Luna (Yo soy la Juani). En musicals com Mamma Mia o Rebels, en sèries de televisió com Vent del pla o Pop Rapid, Los misterios de Laura, Infidels i El comisario. A la seva última etapa com a actriu ha protagonitzat Skin in Flames, reconeguda per la crítica com una de les deu millors obres de la cartellera a Londres.