Actua! Intensius – DRAMATÚRGIA ACTORAL

INTRODUCCIÓ A LA DRAMATÚRGIA ACTORAL

Consulta properes dates a hola@actuastudio.com

Horari:

De dilluns a dissabte de 18h a 21h (18h)

José Sanchis Sinisterra

Consulta els preus a hola@actuastudio.com

Descripció del curs

Els intèrprets no són només instruments en mans de la creativitat d’uns altres, sinó creadors capaços de conciliar l’organicitat i l’organització d’un producte escènic.

 

Objectius del curs

Aprendre els fonaments de la dramatúrgia actoral de la mà d’un dels dramaturgs i directors teatras de més prestigi de l’estat espanyol.

 

Contingut

El present taller és una introducció a la Dramatúrgia Actoral, en el qual es realitzaran una sèrie d’exercicis d’improvisació sotmesos a pautes i estructures dramatúrgiques que els converteixen en embrions d’obres teatrals.

José Sanchis Sinisterra

jose-sanchis-sinisterra

Dramaturg i director teatral, és sense cap mena de dubte una de les figures més importants del teatre en llengua castellana. Premi Nacional de Teatre, Premi Nacional de Literatura Dramàtica, Premi Max entre altres.
Entre les més de 50 obres teatrals que ha escrit cal destacar textos com ¡Ay, Carmela!, Ñaque o de piojos y actores, La noche de Molly Bloom, El lector por horas. Fundador de la Sala Beckett a Barcelona, actualment dirigeix el projecte Nuevo Teatro Fronterizo a Madrid, espai destinat a la creació i recerca teatral, el debat i reflexió permanent sobre el territori de les arts escèniques.