INTERPRETACIÓ INFANTIL

Aquest curs va dirigit a alumnes de 6 i 9 anys que vulguin aprendre els principis bàsics de la Interpretació. S’aprendran les regles fonamentals del teatre i la base de l’actuació davant la càmera, passant pel teatre musical i treballant cançons en anglès.

Periode: octubre-juny

INTERPRETACIÓ INFANTIL 1 – Dimecres de 18 a 19.30h

INTERPRETACIÓ INFANTIL 2 – Divendres de 18 a 19.30h

Yone Martí

Oriol Castro

10% descompte fins al 25 de juliol

7% descompte fins al 15 de setembre

Consulta el preu aquí

Continguts

  • Concentració i atenció; percepció auditiva, visual i tàctil.
  • Expressió corporal; conèixer millor el nostre cos i el que podem transmetre amb ell.
  • Respiració i relaxació; sentir el cos, localitzar i identificar les emocions.
  • El joc dramàtic; què és un actor/actriu? què significa actuar?
  • Creació de personatges.
  • Improvisacions; jugar a fer real una situació fictícia.
  • Interpretació davant la càmera; naturalitat, espontaneïtat, focus, mirada i to de veu.
  • Cant en anglès; com interpretar una cançó, pronunciació correcta, afinació.
  • Coreografies; acompanyar les cançons amb moviments rítmics; coordinació, memòria.

Metodologia

Interpretació Petits és un curs molt útil per a nens/es tímids/es, per ajudar-los a perdre la vergonya i millorar en des-inhibició i expressió corporal i d’emocions a través d’exercicis pràctics i sempre molt divertits; així com per a desenvolupar i potenciar en nens/es les seves aptituds innates per al món de l’espectacle.

Durant el 1r trimestre treballarem a través de jocs teatrals i d’expressió corporal. Ens aproparem als nostres companys i guanyar confiança en nosaltres mateixos.

A partir del 2n trimestre ens centrarem en la creació de personatges i escenes, a partir de diferents exercicis teatrals i improvisacions.

Durant el 3r trimestre treballarem principalment, a més del Musical, la interpretació davant la càmera. Practicarem en la creació d’escenes i les gravarem a classe.

Al final del 1r trimestre organitzarem una mostra a l’escola on els pares podran veure la feina après durant el curs pels seus fills / es.

Al final del 3r trimestre es projectarà a l’escola el treball audiovisual realitzat amb els alumnes.

Oriol Castro

Oriol Castro-Herero

Actor, guionista i professor d’interpretació en anglès. Des que era adolescent s’ha format en Interpretació, mentre més tard cursava el grau d’Estudis Anglesos a la UB i un màster en Guió de Ficció a l’ECIB. El seu entrenament actoral inclou formació dramàtica a l’escola Eòlia, així com cursos amb Mel Churcher, Luci Lenox i Boyan Ivic. Ha combinat el seu aprenentatge interpretatiu amb altres feines, com la de professor d’anglès. També ha treballat dins l’equip de comunicació de projectes del Parlament Europeu, i com a realitzador de diversos spots de disseminació per l’EIT Health. Entre la seva trajectòria artística, ha estat co-director i actor del grup de teatre de la UB, i ha actuat en diferents projectes teatrals estrenats al Sant Andreu Teatre o a La Seca Espai Brossa, així com a diversos curts i videoclips. El 2017, va escriure, dirigir i protagonitzar la seva primera pel•lícula de baix pressupost “Minnesota”, que va seguir el 2019 amb “ring of a man called sheshonq”, actualment en postproducció

Yone Martí

yone-marti-blackwhite

Actriu formada en interpretació professional per a teatre, cinema i TV, ha participat com a actriu en diferents curtmetratges, vídeo-art i vídeo-performance per a diferents festivals o exposicions com Sitges Terrorific Film Fest o Videoarte a la fresca. També a format part de diferents performances internacionals amb col·lectius artístics com LeVirage o The Imagynary Beings, teatre gestual dirigit per Mai Rojas. A Actua! studio és professora del grup de Petits i Joves d’Actua! Joves, Stages i Casals d’Estiu, així com cursos intensius d’interpretació davant la càmera, que porta impartint des d’els inicis de creació de l’Escola.