ACTUAR DES DE LA TEVA VERITAT

Interrelació cos-emoció-ment

TALLER D’INVESTIGACIÓ INTERNA PER A ACTORS I ACTRIUS

Dimecres 25 de setembre de 19h a 22h

Dijous 26 de setembre de 19h a 22h

Divendres 27 de setembre de 19h a 21h

Nuria Abad

Preu general: 110€

Descompte 15% inscripcions fins 20 de setembre

Nivell avançat

Curs dirigit a actors i actrius professionals i a persones amb un bon nivell de tècnica interpretativa

12 places

Les places s’assignaran per ordre d’inscripció

Descripció del curs

Aquest és un taller d’interpretació i auto coneixement actoral en el qual la primera premissa és no actuar. El viatge que volem fer és un procés d’investigació interna per observar els mecanismes físics de les emocions, com podem connectar-nos amb elles i buscar com alliberar-les sense danyar-nos; la construcció de la personalitat, l’actitud i l’energia que ens dóna forma com a éssers complexos. Perquè l’actor/actriu es provi un vestit nou, o personatge i es mogui amb naturalitat, sense actuar, abans cal observar el que ens fa ser nosaltres i provar a canviar aquestes parts per altres diferents, però també nostres.

El taller actoral està dividit en la part emocional, la corporal-emocional, i la mental-emocional. I una última part que serà dedicada íntegrament a treballar les creences limitants que impedeixen a l‘actor/actriu aconseguir els seus objectius en la professió. O el que és el mateix, investigar quina és la informació inconscient que ens frena a l’hora de treballar. La raó per la qual no estem aconseguint el tipus de treball que volem.

Els exercicis del taller provenen de diferents fonts;  Programació Neurolingüística, majoritàriament, la bioneuroemoció el moviment d’emocions a través del cos i el moviment lliure i la improvisació entre d’altres.

 

SESSIÓ 1
La primera sessió es dedicarà a la recerca de la meva emoció en el cos físic. La postura de l’emoció, l’energia i la respiració.

SESSIÓ 2
Experimentació de l’emoció a través del moviment físic sense pensament ni judici. La mecànica del riure. La ment. moviment ocular i incongruències de la persona i del personatge.

SESSIÓ 3
Creences sobre mi mateix.Treball de diferents actituds i veure com em transformo en un altre jo. Exercici d’informació transgeneracional. Cerca de creences inconscients limitants sobre el meu treball i els meus resultats actuals.

Nuria Abad

Nuria Abad

Actriu, directora i coach d’actors, dramaturga i terapeuta en PNL. Formada en Interpretació en una escola de presitgi i en Dramatúrgia i Cinematografia, prossegueix la seva formació amb altres professionals com Consol Trujillo. Ha treballat com a assistent de Direcció amb la Cia Golden Hat. Directora de muntatges entre els quals destaquen L’Efecte Forer, Una nit al Woody’s, Mots encreuats d’amo, L’habitació fosca, Friends, El Mausoleu, Deu Negrets, Acció de Gràcies i Connectats (aquestes dues últimes amb dramatúrgia pròpia). Properament estrenarà el seu últim text teatral El vot femení. Actualment exerceix com a professora d’Interpretació davant de la càmera de les seccions de menors (A! Teens, Cinema Grans), adults (A! Tardes, Acting Camera i Acting Cinema) i professional (A! Pro, Diplomatura en Interpretació Professional per a Teatre, cinema i TV) i com a coach d’actors/actrius professionals de cinema i televisió, entre els quals destaca el seu últim treball amb actors com Milo Taboada per a la sèrie Fariña. A més, també exerceix de terapeuta; és especialista en Bioneuroemoción pel Enric Corbera Institute i Practitioner en PNL per l’Institut Integratiu Barcelona.