Actua! Tardes – CÀMERA 1

Aquest curs consisteix en una formació fonamental i bàsica per a actors/actrius i per a tots aquells que vulguin adquirir les eines principals per treballar al món audiovisual, ja sigui en la interpretació cinematogràfica, al món de la publicitat,etc.

Tractarem els principals conceptes teòrics que tot actor de cinema necessita saber, i els combinarem amb abundants exercicis pràctics, passant per monòlegs, fins a escenes cada vegada més complexes. D’aquesta manera, l’alumne progressivament anirà descobrint i interioritzant les tècniques essencials per a una bona interpretació davant la càmera.

2 modalitats:

 

MODALITAT ANUAL

Durada: D’octubre a juny

Horari: Dilluns de 20h a 22h

 

MODALITAT SEMESTRAL

Durada: De febrer a juny

Horari: Dijous de 20h a 22h

Elisabet Assens

Nuria Abad

Consulta’ns el preu a hola@actuastudio.com

Continguts

  • La mirada
  •  Tipus de pla
  • Creació d’un personatge
  • Menys és més; l’expressivitat en mode cinema
  • L’escolta
  • Improvisació

Al final del 3r trimestre organitzarem mostres obertes on projectarem els enregistraments fets a classe.

Elisabet Assens

Elisabet Assens

Actriu, professora d’interpretació, directora d’actors, coach i ajudant de càsting, Elisabet Assens porta 10 anys dedicant-se al món de la interpretació teatral i audiovisual, tant de manera activa com a docent. Des de fa 3 anys s’encarrega de la direcció acadèmica de l’Escola Actua!Studio, on també exerceix com a professora de les assignatures d’Interpretació davant la càmera de menors i adults.

Nuria Abad 

NURIA ABAD

Formada en Art Dramàtic treballa com a professora d’interpretació de teatre i cinema, coach d’actors i directora de teatre. Des de fa més de 10 anys forma part de la companyia Entropel, de la que neixen diversos projectes audiovisuals i teatrals. Directora de muntatges com Efecto Forer, Una nit al Woody’sEncreuats d’amoLa habitación oscura y Friends. Assistent de direcció al curtmetratge Despierta, amb Thais Blume, i al videoclip Waving Hands, del grup Till April.