ACTING CINEMA

ACTING CINEMA és un curs dirigit a aquells/es alumnes/es que han cursat ACTING CAMERA i INTERPRETACIÓ & RODATGE, o amb una formació sòlida en interpretació davant de la càmera, que vulguin obtenir escenes de qualitat per al seu videobook, o bé aprofundir i seguir treballant les seves capacitats interpretatives a nivell cinematogràfic i rodar DUES ESCENES interpretant un personatge fet a la mida de cada perfil.

 

Durant el curs d’ACTING CINEMA aprofundim en l’escolta, la veritat, l’aquí i l’ara, per tal que les actuacions siguin sempre el més reals possible, i des de l’essència de cada actriu/actor.
Potenciem els recursos naturals i únics que cada alumne/a té davant la càmera, buscant la màxima expressivitat i l’optimització i gestió del llenguatge verbal i no verbal perquè l’actuació a nivell cinematogràfic sigui precisa, eficaç, i adaptada en cada cas a les condicions del set de rodatge.

Treiem el màxim partit dels personatges creats i perfeccionem la tècnica, el raccord, la continuïtat entre plans, la incorporació de les marques mantenint la naturalitat, i entrenem la concentració i gestió dels recursos per augmentar la capacitat de donar el millor de nosaltres mateixos/es a cada escena.

El procés de creació de les escenes comença a partir d’exercicis d’escolta, de connexió amb les pròpies emocions i d’improvisacions sota pautes molt concretes, per tal d’arribar a actuacions genuïnes i pròpies de cada actriu/actor, afavorint els trets característics diferencials de cada persona. Les escenes, un cop editades, s’entregaran als alumnes.

Si l’alumne/a ho desitja, podrà encarregar a l’escola l’edició del seu videobook tot recopil·lant el material d’Acting Cinema amb les escenes que haurà rodat prèviament a Interpretació&Rodatge i Acting Camera, o bé amb el seu material audiovisual anterior en cas de no haver realitzat aquests dos cursos, sempre que el material aportat tingui una qualitat adequada de so i d’imatge. Aquesta edició tindrà un cost addicional.

Nivell avançat

Dirigit a aquells/es alumnes/es que han cursat ACTING CAMERA, o amb una formació sòlida en interpretació davant de la càmera

Christian Avilés

G1: Del 23 de gener al 25 de juny
Dimarts de 19:30h a 21:30h
Rodatges: 16 d’abril i 25 de juny de 16h a 22h

 

G2: De l’1 al 18 de juliol
De dilluns a dijous, de 10h a 14h
Rodatges: 11 i 18 de juliol, de 9h a 15h

G3:
De l’1 al 18 de juliol
De dilluns a dijous, de 16:30h a 20:30h
Rodatges: 11 i 18 de juliol, de 16h a 22h

646€ pagament anual
660€ pagament trimestral -> 360€ gener + 300€ abril
680€ pagament mensual -> 280€ gener + 4 quotes de 100€ (febrer-maig)

6 places

Les places s’assignaran per a ordre d’inscripció

Continguts

  • Set de rodatge; aspectes tècnics
  • Escena entre dos personatges; investigació
  • Anàlisi de text
  • La comèdia; ritme, gag, pausa, sentiments versus emocions
  • El drama; sentit de veritat, profunditat
  • Escena grupal; cohesió i relacions entre personatges
  • Improvisacions i creació de personatges i situacions
  • Rodatge professional (fora d’horari lectiu)

Christian Avilés

Christian-Avilés-2021_1-blackwhite

Inicialment es forma com a actor en l’estudi de Nancy Tuñón i posteriorment amb diversos professionals del sector, com Javier Galitó-Cava, amb qui estudia tècnica Meisner. Després d’intervenir en diverses sèries de TV i en nombrosos curtmetratges, l’any 2009 inicia un llarg camí amb la companyia Entropel, on no només treballa com a actor, sinó també com a dramaturg de diverses peces teatrals. Paral·lelament, es forma com a muntador de vídeo i realitza diversos cursos de guió i dramatúrgia. En l’actualitat treballa com a actor en diverses produccions independents i com a director, guionista i muntador freelance, realitzant vídeos per a grans empreses, comercials, videoclips i curtmetratges, els quals avui dia sumen més de 100 seleccions i més de 20 premis en reconeguts festivals internacionals, com el Notodofilmfest, el Très Court International Film Festival o el Seoul International Film Festival.